Accident cutremurător în Germania: 7 oameni au decedat, inclusiv 5 tineri de 19 ani, într-o coliziune provocată de şoferul unui BMW

6 Aprilie 2023, 13:50
Redacţia PiataAuto.md
Un accident cutremurător s-a produs în week-end-ul trecut în Germania, iar poliţia a reuşit abia ieri să afle cine a condus, de fapt, maşina care a provocat accidentul. Trei maşini au fost implicate în accident, iar două dintre ele au ars după impact, 7 oameni pierzându-şi viaţa.
Totul s-a produs pe drumul extraurban B247 din Thuringia, lângă localitatea Bad Langensalza. Trei bărbaţi goneau cu un BMW, din câte se pare un Seria 5 Touring. La un moment dat, maşina acestora a deviat de pe traiectoria normală şi a lovit frontal un Mercedes, în care se aflau 5 tineri, toţi de 19 ani, doi băieţi şi trei fete. La câteva secunde distanţă, BMW-ul a lovit şi un VW Caddy, în care se aflau doi oameni, de 73 şi 60 de ani.
În urma impactului, atât Mercedesul, cât şi VW-ul, au luat foc. Din păcate, toţi cei 5 tineri de 19 ani din Mercedes au decedat. Pe lângă asta, a decedat şi şoferul din VW, în vârstă de 60 de ani, în timp ce pasagere din VW, de 73 de ani, a reuşit să iasă din maşina arzândă, îndepărtându-se şi supravieţuind. Unul din bărbaţii din BMW, în vârstă de 44 de ani, a murit şi el, ridicând numărul total al victimelor decedate la 7.
Doi bărbaţi din BMW au supravieţuit, însă sunt în stare inconştienţă la spital. Unul din ei are 34 de ani, altul 45. Niciunul nu are permis, bărbatului de 45 de ani fiindu-i retras permisul în 2005, după provocarea unui alt accident grav. Poliţia a prelevat probe de la ambii bărbaţi din BMW şi ambii au indicat doze mari de alcool în sânge. Din start era neclar cine din ei a fost la volan, iar poliţia îl suspecta pe cel de 45 de ani. Însă, ulterior, hematoamele provocate de centura de siguranţă au devenit vizibile, iar forma lor i-a făcut pe poliţişti să înţeleagă că, de fapt, tânărul de 34 de ani era la volanul BMW-ului. Acesta e plasat în arest formal, dar e încă la spital inconştient şi nu poate fi interogat de poliţie.
Accidentul a provocat o durere uriaşă în toată Germania. Unul din pompierii care a intervenit la accident a spus că în 25 de ani de când munceşte pompier, a intervenit la 5.000 de chemări, dar acest accident a fost cel mai tragic din toate la care a intervenit vreodată. Ulterior, s-a aflat că una din fetele de 19 ani din Mercedes, era fiica unei poliţiste, care era în tură de serviciu în acea noapte, muncind la protecţia societăţii.
0
20,692
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!