Accident grav, produs astă dimineaţă între un troleibuz şi o Toyota pe strada Munceşti din Chişinău

2 Aprilie 2023, 09:22
Redacţia PiataAuto.md
Un accident grav s-a produs astă dimineaţă pe strada Munceşti din Chişinău, unde un troleibuz şi o Toyota s-au lovit frontal. Impactul a fost atât de puternic, încât cei care se aflau în Toyota au avut nevoie de intervenţia salvatorilor pentru a fi descarceraţi înainte de a li se acorda ajutor medical.
Din imagini se poate vedea troleibuzul, grav avariat şi el, care are parte faţă stânga deteriorată semnificativ. Poziţia acestuia pare să indice că şoferul a încercat să evite impactul cu Toyota, virând spre dreapta.
Toyota Corolla pare să fi lovit troleibuzul mai mult cu partea dreaptă faţă, decât direct frontal, fapt care poate sugera o derapare a acesteia înainte de impact.
Salvatorii au intervenit şi au tăiat montantul dreapta al maşini şi alte componente de structură, pentru a putea scoate oamenii din interior.
Două ambulanţe au intervenit la faţa locului, iar după severitatea impactului cel mai probabil în Toyota au existat oameni răniţi grav.
Am încercat să aflăm detalii de la poliţie, despre câţi pasageri se aflau în Toyota şi care e starea lor, dar şi dacă a avut cineva de suferit din troleibuz, dar deocamdată încă nu am primit informaţii exacte. Cel mai important, poliţia ne-a confirmat faptul că toţi au supravieţuit. De îndată ce vor exista informaţii noi, vom actualiza ştirea.

UPDATE 09:25 Poliţia ne-a oferit noi informaţii: au fost răniţi şoferul din Toyota şi taxatoarea din troleibuz, ei fiind preluaţi de medici şi transportaţi la spital. Deocamdată nu e clar care din şoferi se face vinovat de acest accident.

Sursa foto: Facebook / Mihail Bagas, Telegram / StopHam Modova
1
15,593
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!