(FOTO) Cum arată viaductul din Chişinău după reabilitatea completă

3 Iunie 2023, 19:04
Redacţia PiataAuto.md
Viaductul din Chişinău, care leagă sectoarele centru de Botanica, e una din cele mai importante şi intens circulate artere din capitala Moldovei. Lansat în circulaţie la sfârşitul anilor 80, acesta ajunsese în ultimii ani să fie slăbit la structura sa în special la unii piloni, iar partea carosabilă, deşi era periodic reînnoită, avea nevoie demult de un strat nou de asfalt.
Acum, Primăria Chişinău anunţă a finalizat reabilitatea viaductului, lucrările fiind finanţate din bugetul municipal. Odată cu acest anunţ, primăria publică şi mai multe fotografii, inclusiv realizat cu drona, de unde poate fi văzut de la distanţă aspectul viaductului reînnoit.
Se poate vedea, aşadar, textura nouă a asfaltului, turnat pe întreaga lungime a podului. Unii şoferi, apropo, se plâng că acest asfalt a fost îngroşat, iar la rosturile de îmbinare între plăcile podului maşinile trec acum prin denivelări mult mai pronunţate.
Se pot vedea şi cele 4 benzi de circulaţie pe sens, în urma reorganizării traficului de pe viaduct de la 3 la 4 benzi, şi apariţia unei benzi dedicate doar transportului public.
Şi, bineînţeles, cu marcajul proaspăt aplicat, viaductul arată frumos de la înălţimea zborului de pasăre.
0
3,691
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!