(VIDEO) Un BMW X5, surprins de camerele de supraveghere ale unui bloc din Chişinău buşind o Toyota şi plecând imediat de la locul accidentului

6 Iunie 2023, 09:15
Redacţia PiataAuto.md
Din păcate, încă se mai întâmplă uneori ca unii şoferi să acroşeze alte maşini în timp ce manevrează în parcări sau spaţii înguste, iar după asta să plece de la faţa locului fără a-şi asuma vreo responsabilitate. Însă un video surprins acum două seri de camerele de supraveghere din curtea unui bloc din Chişinău arată un BMW X5 buşind de-a binelea o Toyota, iar şoferul din BMW nici măcar nu coboară din maşină, ci alege să fugă imediat de la locul accidentului.
Toyota s-a ales cu aripa faţă din stâng mototolită de-a binelea, dar şi cu uşa şoferului afectată. Asemenea accidente, însă, se pot rezolva foarte uşor, datorită procedurii de documentare amiabilă a accidentului între doi şoferi, aceştia completând un formular împreună şi mergând ulterior direct la compania de asigurare RCA a celui vinovat. În cadrul acestei proceduri, daunele de până la 15 mii lei (circa 785 euro) sunt acoperite fără necesitatea documentării cazului de către poliţie, prin urmare totul durează mult mai puţin şi nu se lasă cu amenzi din partea poliţiei, iar cel păgubit îşi primeşte astfel recompensarea daunelor fără ca cel vinovat să plătească direct pentru asta. O procedură civilizată, deci, care nu necesită decât bun simţ, pentru a opri în asemenea cazuri a face câteva poze şi a lăsa cel puţin un număr de telefon pe maşina păgubită, dacă nu se poate aştepta proprietarul.
Şoferul din BMW, însă, pare să manevreze cam neîndemânatic după lovitură, întorcând volanul nefiresc şi având nevoie de încă două manevre pentru a-şi finaliza întoarcerea, fapt care ne duce cu gândul că acesta fie era în stare de ebrietate, fie l-au cuprins „emoţiile” după impact.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / automobil_md
0
2,772
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!