(VIDEO) Un şofer nerăbdător din Chişinău, care se strecoară prin trafic şi comentează despre ceilalţi, ajunge într-un accident

24 Iunie 2023, 09:22
Redacţia PiataAuto.md
Un şofer nerăbdător din Chişinău, care se tot strecura printre maşini pe bulevardul Renaşterii, comentând neonorabil despre ceilalţi şoferi că ar merge prea încet şi l-ar încurca în manevrele sale, a ajuns într-un final într-un accident, după ce nu a putut opri în spatele unei coloane de maşini care aştepta să vireze spre strada Albişoara.
Şoferul se adresează celor din trafic în video cu comentarii nu tocmai civilizate, pe care le-am filtrat din coloana audio de mai jos. Se pare că şoferul unei Dacia Logan l-a iritat mai mult pentru că ar fi mers prea încet, şi autorul filmării a luat-o pe dreapta, pe banda destinată transportului public o bună parte a bulevardului. Doar că, fiind ocupat să tot privească la maşinile de lângă el, nu le-a observat la timp pe cele care staţionau în faţa lui, pe banda pe care el a luat-o pentru a fi mai rapid.
Într-un final, s-a produs inevitabil şi un accident cu deteriorarea substanţială a maşinilor. Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
8,156
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!