Călătorim în aceste zile prin ţări europene, pentru viitoare materiale de excepţie pe PiataAuto.md

14 Iulie 2023, 13:03
Redacţia PiataAuto.md
De câteva zile bune, noi, cei de la PiataAuto.md, suntem în mişcare continuă, prin ţări europene, pentru viitoare materiale de excepţie. Am urcat în Mercedesul C-Class redacţional şi am pornit la drum, aşa cum nu am mai călătorit demult cu el, la asemenea distanţe. Am traversat România, Ungaria, Austria, apoi Germania şi deocamdată suntem în Elveţia, unde s-au conglomerat mai multe subiecte frumoase.
Foto: Imagine făcută în România, la scurt timp după pornire

Ieri a fost o mare zi, în care am muncit de dimineaţă până seara târziu cu unele din cele mai speciale maşini din câte s-au produs vreodată în lumea auto! Şi toate aceste materiale viitoare vor urma, în format video! Putem doar să spunem că ziua de ieri va fi una pe care o vom memora toată viaţa, datorită maşinilor cu care am interacţionat!

Iar azi, explorările noastre energetice din ultima perioadă ne-au oferit o altă oportunitate de neuitat, tot în Elveţia. Suntem acolo unde orice pasionat de ştiinţă şi energie şi-ar dori să ajungă în viaţă, iar noi vom avea parte de o zi întreagă de filmări, cu ingineri, în mecca ingineriei mondiale!

Va fi frumos! Vor urma materiale speciale! ŞI toate astea datorită faptului că suntem mulţi, cei care formează comunitatea PiataAuto.md şi urmăresc zi de zi, fapt care ne permite să creştem împreună, cu aspiraţii şi mai mari!
2
1,256
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!