Noi detalii de la poliţie despre accidentul grav cu 4 maşini de astă noapte de pe bulevardul Decebal din Chişinău

25 Iulie 2023, 09:09
Redacţia PiataAuto.md
Astă noapte informam despre un accident grav, cu 4 automobile implicate, produs pe bulevardul Decebal din Chişinău şi spuneam că la acea oră nocturnă multe informaţii erau încă neconfirmate, cu promisiunea că vom reveni la orele dimineţii cu informaţie oficială de la poliţie. Ei bine, am reuşit să obţinem aceste detalii acum.
Aşadar, în accident au fost implicate 4 maşini — Mercedes C-Class, Skoda Octavia, VW Polo şi Smart Forfour. Aşa cum estimam astă noapte, şoferul Mercedesul a fost cel care a avut impactul iniţial cu una dintre maşini, iar şoferul din Mercedes a fugit de la faţa locului după accident. Astă noapte spuneam că martorii declarau că unul din şoferi ar fi fost în stare de ebrietate. Iar judecând după experienţele anterioare, în peste 90% din cazuri când un şofer fuge de la locul accidentului în Moldova, acesta e în stare de ebrietate.
Partea şi mai gravă e că poliţia nu l-a găsit pe şoferul de C-Class până la această oră. Iar asta face ca starea de ebrietate să treacă deja, şi pe parcursul zilei, când acesta va fi găsit sau va veni singur să se predea, invocând „stres”, acesta nu va mai fi calificat ca un şofer băut, care a provocat un accident, ci doar ca un şofer care a provocat un accident şi a fugit de la locul faptei, scăpând astfel de pedeapsa penală, cel mai probabil.
Iar în acest caz au fost 5 oameni răniţi grav — şoferiţa şi toţi 3 pasageri din VW Polo având cel mai mult de suferit, or, maşina lor a avut parte de cel mai devastator impact. Şi pasagerul din Mercedes a fost rănit şi a fost preluat de medici. La momentul publicării acestei ştiri poliţia încă mai caută şoferul din Mercedes, dar, aşa cum spuneam mai sus, până îl va găsi ar putea fi prea târziu pentru stabilirea tuturor circumstanţelor adevărate, legate de starea sa de ebrietate.
0
5,647
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!