(VIDEO) Noi scene ale unui film de acţiune au fost filmate pe străzile Chişinăului, o Dacia Logan de poliţie urmăreşte o Skoda Octavia

24 Iulie 2023, 08:35
Redacţia PiataAuto.md
Dacă ieri anunţam despre închiderea câtorva străzi din Chişinău pentru a filma scena unui film de acţiune local, în care o Skoda ajungea proiectată direct într-un troleibuz, se pare că echipele de filmare nu s-au limitat doar la acea scenă, şi au mai filmat şi altele. Turnarea uneia dintre ele a fost surprinsă pe bulevardul Grigore Vieru din Chişinău, acolo unde o Dacia Logan de poliţie urmărea o Skoda Octavia, aparent condusă de acelaşi personaj de film care a ajuns ulterior în troleibuz.
Desigur, strada a fost închisă pe perioada filmării, fiind lipsită de alt trafic. Maşina poliţiei loveşte la un moment dat Skoda în partea frontală, iar ulterior, din cauza unui microbuz parcat pe banda de transport public, şi el parte din scenariu, desigur, e constrânsă de Skoda şi astfel Dacia poliţiei ajunge să lovească microbuzul. Apropo, Skoda are un girofar discret pe acoperiş, de tipul celui ce poate fi folosit de agenţii secreţi, deci, presupunerea de ieri că ar putea fi un film de acţiuni cu agenţi secreţi moldoveni nu e departe de realitate.
Momentul filmării scenei a fost surprins de un trecător. Totul are loc foarte lent în procesul filmării, cu un microbuz al echipei de filmare care filmează acţiunea. Aşa că noi ne-am gândit să condimentăm un pic filmarea originală, adăugându-i viteză şi efecte de sunet din filme, pentru a avea o impresie mai bună despre cum ar putea apăra scena în pelicula finală.

Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
2,379
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!