O camionetă din Bucureşti, surprinsă transportând o rangă de metal legată cu o sfori, gata să pice, fără grijă la siguranţa în trafic

18 August 2023, 09:57
Redacţia PiataAuto.md
Din păcate, prin părţile noastre se mai întâmplă să mai vedem metode absolut iresponsabile de a transporta încărcături. Unele din ele îţi semnalează de la o poştă un pericol iminent, încât ajungem să ne întrebăm cum de i-a putut veni cuiva ideea unui asemenea transport şi cum de a acceptat să pornească la drum. O asemenea camionetă a fost surprinsă acum două zile în traficul din Bucureşti.
Camioneta transporta o rangă mare şi grea de metal, plus altele trei mai mici. Şi pentru că acestea nu încăpeau în benă, ranga a fost pusă oblic, sprijinindu-se de marginea benei şi cea a cabinei, fiind legată doar cu câte o funie tensionată în zona benei şi cea a cabinei. Efectiv, funia ajunge la rangă, o înconjoară o dată pentru a ţine şi celei trei bare mai mici, şi apoi pleacă pe cealaltă parte.
E de prisos să mai zicem că ranga putea cădea oricând, la cea mai mică groapă de traseu abordată un pic mai tare, care ar fi putut genera o mişcare a uşiţei spate e benei, creând astfel spaţiu ca ranga să poată aluneca. Pe lângă asta, pur şi simplu greutatea ei la transportare poate determina orice scenariu de cădere în cele mai variate direcţii la o situaţie atipică de trafic. Iar în cazul în care cineva ar lovi din spate această camionetă, a uşor de imaginat cu ce poate sfârşi un asemenea scenariu.

Sursa foto: Facebook / Info Trafic Bucureşti si Ilfov
1
6,601
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!