Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Tânăra rănită grav în accidentul de pe Decebal a murit astăzi la spital, lăsând în urmă o familie, cu doi copii

6 August 2023 - 15:02
Redacţia PiataAuto.md
Cazul accidentului grav de pe bulevardul Decebal din Chişinău, ia o întorsătură tristă azi. Doina Prodan, tânăra de 29 ani, care conducea automobilul VW şi care fusese grav rănită în urma acestui accident, fiind în comă, iar familia sa solicitând ajutor pentru transportarea acesteia în Germania în încercarea de a o salva, a murit astăzi la spital. Informaţia a fost anunţată public de soţul său, Liviu.
„Scumpa mea… tu să ştii că noi o să te purtam în suflet mereu ca o minune din viaţa noastră! Să ştii ca Teia şi cu Mira o să te iubească mereu! Pentru ele tu ai fost oceanul de iubire în viaţa lor! Dumnezeu să te ierte! Inima mea s-a oprit şi refuză să bată fără tine !Te iubesc!” — a scris acesta în anunţul său public.
Acest anunţ sfâşietor vine în contextul în care şoferul de Mercedes, care a provocat acest accident, a fugit de la faţa locului şi a fost găsit şi reţinut de poliţie abia în a 10-a zi după producerea accidentului, iar poliţia refuză în continuare să ne dea vreo explicaţie despre cum a fost posibil acest fapt. Ieri a devenit cunoscut şi cazierul penal al şoferului, care are o istorie incredibilă, cu multiple episoade de condus în stare de ebrietate în biografia sa, cu condamnări şi iertări inexplicabile din partea justiţiei.
Acum, din păcate, această „indulgenţă” a justiţiei pentru un infractor, care a fost lăsat să conducă în continuare şi să spere că mai poate scăpa, a luat viaţa unei tinere nevinovate, iar două fetiţe vor trebui să crească acum orfane de mamă, din cauza justiţiei defecte şi a unui infractor anterior judecat, aflat la volan, cel mai probabil şi de această dată băut.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter