Toyota Racing Development USA anunţă că partenerul său IT e Endava, o companie cu originile din Moldova şi România

4 August 2023, 15:29
Redacţia PiataAuto.md
Toyota Racing Development, divizia de dezvoltare a bolizilor de cursă a Toyota, mai cunoscută cu numele său abreviat TRD, a anunţat ieri că partenerul său IT e Endava, o companie IT ce-şi are originea în Republica Moldova, după care s-a extins şi în România, iar azi e in jucător global cu o evaluare de peste 1 miliard de dolari. Atât, Toyota, cât şi Endava, au anunţat acest parteneriat şi pe site-urile lor oficiale şi au menţionat că e vorba de un parteneriat de lungă durată, pe mulţi ani înainte!
Astfel, emblema companiei moldoveneşti va figura dominant pe bolizii Toyota de cursă din mai multe competiţii, în special în GR Cup, o disciplină cu modele Toyota GR86 adaptate. Endava nu va fi, însă, doar o companie sponsor pentru un producător auto. De fapt, Toyota menţionează că cei de la Endava îi vor ajuta direct pe inginerii de la Toyota în dezvoltarea de sisteme IT pentru maşinile lor de cursă, pentru a obţine o performanţă mai bună a acestor maşini în competiţii!

Primele două maşini de curse Toyota au şi primit deja embelele Endava, iar prima competiţie de motorsport, unde acestea vor fi văzute, e Grand Prix-ul din Nashville, din acest week-end.
Endava e o companie care a fost fondată în anul 2000 la Chişinău, Republica Moldova. Astăzi are oficii în peste 60 de oraşe ale lumii, fiind prezentă în România, Bulgaria, Serbia, Slovenia, Polonia, Germania, Danemarca, Elveţia, Olanda, Irlanda, Marea Britanie, SUA, Canada, Australia, Emiratele Arabe Unite, Singapore şi alte ţări. La nivel global, Endava are peste 11.700 angajaţi.
0
2,190
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!