(VIDEO) Doi youtuberi încearcă să îmbunătăţească un pick-up electric chinezesc derizoriu

2 August 2023, 15:55
Redacţia PiataAuto.md
China are un pick-up electric, vândut la un preţ de doar circa 2.000 dolari, care a intrigat mulţi youtuberi în ultimul timp, mai ales că cei care s-au aventurat să-l comande şi să-l importe s-au pomenit că trebuie să mai plătească vreo 3 preţuri deasupra pentru proceduri de transport şi import, iar la final s-au ales cu un produs derizoriu, care nu inspiră niciun pic de forţă şi durabilitate. Îi spune Chang Li, iar autorii unul canal de YouTube care au trecut anterior prin aceeaşi experienţă de import, s-au gândit acum să îmbunătăţească pick-up-ul electric derizoriu din China, în încercarea de a-l face cu adevărat capabil.
În forma sa standard, acesta are o gardă la sol infimă, cu o articulaţie slabă a suspensiei, iar puterea motorului electric abia-i ajunge pentru a putea urca dealuri pronunţate cu doar doi oameni la bord, fără a mai încărca ceva în benă.
Despre tracţiune integrală nici nu poate fi vorba. La fel, nu există nici vreun blocaj de diferenţial, aşa că dacă una din roţile spate rămâne fără aderenţă, pick-up-ul nu mai urcă nici măcar lent.
Prin urmare, era nevoie de cel puţin o suspensie cu gardă la sol mai mare şi anvelope care să asigure aderenţă în plus.
Aceştia au montat noi arcuri, mai înalte, dar şi noi amortizoare. Apoi a urmat şi un set de roţi mai late, cu anvelope de offroad. S-au tăiat firele electrice din greşeală, s-a scurtcircuitat pedala de acceleraţie, apoi cea nouă de Prius, s-a ars din nou. Deci n-ar fost uşor, dar în cele din urmă pick-up-ul a primit un aspect nou.
O mare problemă s-a făcut vizibilă imediat, însă. Roţile de diametru mai mare au pus şi mai multă presiune asupra electromotorului slab, aşa că acesta abia de mai putea propulsa pick-up-ul.
Aşa că acesta n-a avut putere suficientă să urce un deal abrupt, cu doi oameni la bord.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,522
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!