(VIDEO) O Toyota Prius a fost ruptă în două într-un accident din Moldova, cu un camion, iar şoferul a scăpat nevătămat

6 August 2023, 11:02
Redacţia PiataAuto.md
Un accident neobişnuit s-a produs ieri în comuna Pelinei din raionul Cahul, în sudul Moldovei, o Toyota Prius lovindu-se cu putere într-un camion DAF. Coliziunea a fost una relativ puternică, provocând deteriorări în partea frontală a camionului, dar partea ieşită din comun e că Toyota Prius s-a rupt în bucăţi în acest impact.
După gradul de avariere a camionului, Toyota nu ar fi trebuit să se rupă din structura sa atât de uşor, ci mai degrabă să se deformeze parţial, păstrând celula habitaclului integră. În acest caz, însă, ruperea acestei Toyota Prius ne indică, cu un grad mare de probabilitate, o reparaţie neconformă făcută anterior. Despre faptul că Toyota avea probleme şi la sistemele de siguranţă, inclusiv la conectarea senzorilor de airbag-uri, ne indică şi airbag-urile de tip cortină, care nu s-au declanşat nici pe dreapta, nici pe stânga, deşi erau prezente. Nu ştim dacă airbag-uri frontale au existat s-au declanşat, iar poliţia nu ne-a oferit deocamdată aceste detalii. Însă e cert că această Toyota a avut un comportament total atipic în acest accident, iar dacă cineva ar fi fost pe scaunul dreapta faţă, de exemplu, avea şanse minime de supravieţuire.
Totuşi, în maşină se afla doar şoferul, iar presa locală din Cahul, de la Ziua de Azi, relatează că acesta ar fi fost în stare de ebrietate şi tot el ar fi fost cel care a provocat accidentul. Am încercat să confirmăm aceste informaţii la ofiţerul de presă din Cahul, dar deocamdată încă nu am primit un răspuns. Surprinzător e faptul că şoferul ar fi scăpat absolut nevătămat din acest accident grav, care i-a rupt maşina în două.
Vezi mai jos şi un scurt video, publicat de cei de la Ziua de Azi.

UPDATE 13:02: Poliţia din Cahul a confirmat că şoferul din Toyota era în stare de ebrietate, având 0,78 mg/L în aerul expirat.
0
1,368
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!