(VIDEO) Un instructor auto din SUA ar fi încurcat pedalele şi a intrat cu maşina sa în clădirea şcolii auto unde era angajat

14 August 2023, 12:17
Redacţia PiataAuto.md
O fotografie demnă de premiul mare în concursurile de reporteri a fost publicată acum câteva zile de departamentul de poliţie din Lakewood, statul Colorado din SUA. În ea se poate vedea un Hyundai Tucson intrat în clădirea şcolii auto, pe firmamentul căreia scrie „Learn to Drive”, adică „Învaţă să conduci”. Ironia situaţiei e şi mai mare de atât, însă. Şoferul care a intrat cu maşina în clădirea şcolii auto nu e vreun elev începător, ci chiar un instructor angajat la aceeaşi şcoală.
Instructorul era proaspăt angajat al şcolii, fiind la cea de-a doua zi de muncă. Acesta ajunsese la şcoală cu maşina sa personală, unde urma să ţină lecţii teoretice de şcoală auto pentru un grup de viitor şoferi. Instructorul îşi căuta un loc de parcare, iar imaginile surprinse de pe o cameră de supraveghere de alături arată că acesta manevra cu viteză moderată şi a intrat la fel de moderat în spaţiul de parcare, dar în ultimul moment, în loc să frâneze, a accelerat şi a intrat în edificiul şcolii auto.
Din fericire, nimeni n-a fost rănit, dar în interior erau oameni, care au reuşit să se ferească din calea maşinii înainte de a fi acroşaţi. Şcoala auto a anunţat că a concediat instructorul în aceeaşi zi, din motive lesne de înţeles.
Vezi mai jos imaginile de pe camera de supraveghere cu toată întâmplarea.
0
1,067
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!