(VIDEO) Un şofer din Chişinău a mers în spatele unei maşini de poliţie pentru a-i măsura viteza prea mare a acesteia

16 August 2023, 08:45
Redacţia PiataAuto.md
De mai bine de o lună încoace, codul contravenţional al Moldovei prevede că poliţiştii pot aplica amenzi mai mari pentru depăşirile de viteză şi chiar pot suspenda permise pentru depăşirile mai grave. Dar se pare că înşişi poliţiştii sunt printre cei care mai ignoră din când în limitele de viteză, iar un şofer din Chişinău a mers ieri dimineaţă în spatele unei maşini de poliţie pentru a-i măsura viteza prea mare a acesteia, chiar dacă asta a însemnat să depăşească şi el viteza din urma poliţiştilor.
Totul s-a produs pe Calea Ieşilor din Chişinău, o stradă recent reparată, care are acum treceri de pietoni ceva mai civilizat amenajate, care vin şi o limită de 30 km/h în apropierea lor, indicatorul de 30 km/h fiind aplicat până şi pe asfalt, pe fiecare bandă. Maşina poliţiei, însă, pare să se deplaseze cu 54 km/h peste acea trecere, fără a-şi reduce viteza la 30 km/h.
Ulterior, pe o altă porţiune de Calea Ieşilor, spre ieşirea din oraş, situaţia se repetă din nou la o altă trecere cu limită de 30, când poliţiştii trec cu 48 km/h. Apoi, după trecere, mai departe spre ieşire, viteza maşinii de poliţie prin oraş ajunge la 67 km/h, în loc de 50 km/h.
Iar la final, la intrarea în sensul giratoriu, poliţistul ignoră şi indicatorul STOP de oprire obligatorie.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul Lista Autoham Moldova
0
10,261
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!