Toyota RAV4 facelift debutează în SUA cu culori noi şi versiuni TRD de offroad

22 Septembrie 2023, 12:13
Redacţia PiataAuto.md
Actuala generaţie Toyota RAV4 a ajuns la momentul împrospătării de mijloc de carieră. Dar, pentru că vânzările modelului sunt foarte bune şi e una din cele mai reuşite generaţii din toate timpurile, actualizările sunt făcute cu precizie de bisturiu, pentru a nu ştirbi nimic din ingredientele actuale, ci doar pentru a mai adăuga condimente opţionale.
Noua Toyota RAV4 are nişte modificări discrete de design, dar acestea sunt atât de mici, încât există mari şanse că nu vor fi observate decât dacă două maşini, de până la facelift şi după, vor fi puse alături. Ceea ce e mai vizibil sunt culorile noi, precum noul albastru, ba chiar şi posibilitatea unor combinaţii de culori, cum ar fi nuanţa de verde închis pe caroserie, acoperiş negru şi roţi galbene.
E o nuanţă aproape retro şi va face cu siguranţă din ochi multor fani ai modelului, întrucât inspiră şi un aspect stilat, dar şi un caracter mai aventurier.
Există şi noi versiuni şi ediţii, precum Woodland Edition, care vine, în esenţă, cu bare de pavilion, pe care să se poată monta echipament de sport montan. Dar ediţia mai are şi o suspensie cu o capacitate mai mare de absorbţie, zic niponii, aşa încât ieşirile pe cărări stâncoase de munţi să fie mai plăcute.
Există şi versiuni TRD de offroad, cu bare de protecţie diferite, care să protejeze maşina cu adevărat în zona inferioară. Aceste maşini vin şi cu sistem de gestionare vectorială a cuplului tracţiunii integrală, numit şi torque vectoring, şi, din nou, se poate opta pentru aceeaşi suspensie cu capacităţi mai mari de absorbţie ca şi pe Woodland Edition.
Toyota a publicat şi o imagine cu aspectul comparativ al diverselor versiuni al noului RAV4.
Toate aceste versiuni aventuriere pot fi echipate şi cu sisteme de propulsie hibridă, pentru că sunt suficient de robuste încât să facă faţă şi în offroad. De fapt, gama de motorizări a rămas neschimbată, pentru că întrunea perfect ceea ce-şi doreau cumpărătorii. Iar dacă vânzările unui model merg atât de bine, e păcat să-i alterezi reţeta.
0
2,736
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!