(VIDEO) Marea întrecere a modelelor legendare Honda, cu NSX, Integra, S2000, Civic şi Integra Type R, puse alături

7 Septembrie 2023, 20:41
Redacţia PiataAuto.md
Honda a avut o perioadă de glorie în anii 90 şi începutul anilor 2000, când avea maşini create din pasiune pură, pe care fanii le adorau. Iar partea cea mai incredibilă e că acelaşi producător avea şi maşini sport cu tracţiune faţă, şi un roadster cu tracţiune spate, dar şi NSX-ul cu motor median care se lupta cu supercar-urile! Iar pe lângă asta exista renumitul VTEC al motoarelor, dar şi cutiile manuale cu o timonerie superbă. Ei bine, de ceva timp Honda a reînceput să creeze mai multe asemenea modele pasionale, iar în video-ul de mai jos 5 modele clasice şi actuale se întrec între ele.
Avem, deci, mai jos marea întrecere a modelelor legendare Honda, care e fascinantă prin însăşi gama de modele adusă în acelaşi loc, prin faptul că aceste modele ne amintesc de geniile inginereşti care erau implantate în ele!
Toate maşinile aici au adevărate bijuterii sub capotă, şi toate merită a fi privite cu profund respect pentru ceea ce au reprezentat la acea epocă. E imposibil să nu simţi şi un pic de nostalgie pentru ele.
Întâi a avut loc întrecerea între modele clasice, şi era absolut firesc să învingă NSX dintre ele. Dar cât de frumos a făcut-o şi cu ce sunet savuros au ajuns toate la final!
Apoi NSX-ul a concurat cu cele două Honda moderne, iar maşinile au fost atât de apropiate, încât toată cursa, repetată ulterior, nu poate decât să trezească şi mai mare admiraţie, atât pentru modelul clasic, cât şi pentru cele actuale.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
1,514
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!