(VIDEO) Patru piloţi din Formula 1, inclusiv campionul Max Verstappen, au fost puşi să concureze cu camioane kei Honda în Japonia

28 Septembrie 2023, 12:28
Redacţia PiataAuto.md
Japonia e o ţară în care kei-car-urile şi camioanele minuscule, tot cu prefixul kei în faţă, sunt încă foarte populare, iar pentru restul lumii ele par în continuare la fel de bizare. Ei bine, odată ce de curând a avut loc Grand Prix-ul Japoniei în Formula 1, iar piloţii tot au fost în această ţară, patru dintre piloţi, inclusiv campionul mondial Max Verstappen, au fost puşi să concureze cu asemenea camioane kei, de marcă Honda, pe un mic circuit improvizat închis.
Sigur, aceste mici camioane nu sunt deloc rapide, având motoare mici, de obicei cu 3 cilindri, şi sunt concepute ca o soluţie accesibilă pentru micile afaceri din locuri aglomerate.
Dar piloţii din Formula 1 au trebuit să se descurce în manevrarea lor, chiar dacă sunt obişnuiţi cu bolizi puternici, pe circuite largi, unde precizia e întotdeauna însoţită de viteze mari.
Aşa că probele au conţinut şi elemente de precizie în manevrare, precum parcarea în spaţii înguste sau dirijarea camionului încărcat cu cutii care stăteau să cadă.
Dar a existat şi o probă de viteză, în ca micuţele camioane trebuiau să lovească o bilă, care să răstoarne popicele din faţă, ca la un joc de bowling la scară mare.
Şi, desigur, a existat şi o mare încercare finală, ce amintea de un tur de circuit.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
11,476
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!