(VIDEO) Şoferul de ZIL din Chişinău, care a deteriorat câteva grile pe un trotuar cu camionul său, a venit să-l repare

30 Septembrie 2023, 17:48
Redacţia PiataAuto.md
Acum trei săptămâni, publicam un articol cu video în care un camion ZIL fusese surprins în Chişinău, urcând pe un trotuar recent reparat, la intersecţia străzilor Tighina şi Avram Iancu din Chişinău, fără ca şoferului să-i pese de greutatea camionului său. În manevrarea camionului pe trotuar, una din roţi a deteriorat două grile de pe canalele de scurgere, care n-au rezistat greutăţii. Deci, pe lângă încălcarea de regulament de circulaţie, trotuarul rămăsese deteriorat. Se pare, însă, că toată mediatizarea l-a făcut pe şoferul de camion să-şi conştientizeze greşeala şi acesta a venit de bună voie acum două zile să o repare.
Şoferul de camion a venit de această dată cu un taxi, aducând două grile noi, de model identic. A coborât din maşină, a îndepărtat grilele vechi, a curăţat un pic locul cu pricina, apoi a pus grilele noi în loc.
Toate acţiunile şoferului au fost surprinse de aceeaşi cameră de supraveghere care a surprins şi momentul deteriorării. Şi deoarece gestul de conştientizare şi reparare a greşelii, manifestat de şofer, e unul admirabil, deţinătorii camerei video au considerat că publicul ar trebui să cunoască şi un asemenea exemplu bun, nu doar fapta iniţială comisă. Deci, tot e frumos când cineva care a greşit are conştiinţa de a încerca să repare prejudiciul adus.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / cx_md
1
9,537
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!