(VIDEO) Şoferul unui camion ZIL şi-a urcat vehiculul pe trotuar în Chişinău, deteriorând grilele canalelor de scurgere

10 Septembrie 2023, 09:52
Redacţia PiataAuto.md
Există uneori, în societatea noastră, o reminiscenţă a indiferenţei inexplicabile faţă de bunurile publice rămasă din vremurile de demult. O situaţie care relevă acest fenomen a fost surprinsă ieri de o cameră de supraveghere la intersecţia străzilor Tighina şi Avram Iancu din Chişinău, şoferul unui camion urcând pe trotuar fără să-i piese de greutatea vehiculului său, dacă acesta deteriorează sau nu pavajul şi tot ce e acolo.
În primul rând, putem să ne întrebăm ce caută un camion pe străzile centrale din oraş, unde majoritatea au accesul interzis pentru camioane de asemenea tonaj. În al doilea rând, vehiculele nu ar trebui să intre deloc pe trotuare, dacă nu există un loc de parcare amenajat şi semnalizat. În al treilea rând, nici măcar scuza că acest camion ar fi avut de descărcat obiecte grele sau materiale pentru un şantier nu poate fi invocată, întrucât şoferul de camion a urcat pe trotuar doar pentru a-şi coborî pasagerii din cabină!
După ce a stat ceva timp pe trotuar, şoferul a dat să iasă, însă atunci roata sa stângă a călcat grila de scurgere a apelor pluviale şi a deteriorat-o, rupând-o. Şoferul a plecat fără a se interesa prea mult de paguba pe care a provocat-o unui trotuar public. Eventuale deteriorări la pavaj nu pot fi sesizate din imaginile de la camera de supraveghere, dar cu siguranţă acesta nu e prevăzut să susţină un ZIL.
E curios că-n momentul ieşirii de pe trotuar, apare în peisaj un echipaj de poliţie, care nu intervine. Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Telegram / StopHam Moldova
0
2,065
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!