(VIDEO) Cum sună şi cum arată un Porsche 911, modificat în stil japonez, cu un motor american V8 de Chevrolet pe el

18 Octombrie 2023, 20:07
Redacţia PiataAuto.md
Maşina asta ar putea genera adevărate alergii pentru pasionaţii de modele clasice Porsche, pentru că se ştie, oricine încearcă să pună pe un Porsche un alt motor decât unul de Porsche sau construit la fel, face o blasfemie. Însă totuşi, există pasionaţi de maşini clasice, care îndrăznesc să amestece reţete într-un mod inimaginabil. Şi uneori rezultatul este de-a dreptul fascinant. Ca în cazul acestui Porsche, modificat în stil japonez JDM, dar cu un motor american V8 de Chevrolet pe el.
Maşina îi aparţine unui pasionat din Emiratele Arabe Unite, iar motorul e un V8 din familia LS3 de la Chevrolet. Acesta a fost redus în putere, de fapt, la 450 CP, pentru ca transmisia să poată rezista. Şi marea întrebare are un răspuns — da, motorul e fost instalat în spate, în locul celui original, nu sub capotă.
Acolo, sub capotă, a fost făcut un sistem de răcire mai puternic pentru acest motor, care e determinat şi o incizie mari în suprafaţa capotei.
Maşina e complet pregătită pentru competiţiile profesioniste de drift, având suspensia coborâtă, iar cea din faţă are şi unghiurile de virare ajustate la maxim.
De fapt, punţile vin de la Nissan 370Z, aşa că maşina asta e un amalgam de cultură germană, japoneză şi americană, făcută în orient.
Vezi mai jos cum sunt dar mai ales cum arată, pentru că maşina n-a apucat să meargă prea mult până a-şi prăji ambreiajul.
0
1,315
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!