(VIDEO) Reacţia exemplară a unui şofer de Volvo l-a salvat de la un impact frontal grav pe un drum din Moldova

9 Octombrie 2023, 09:24
Redacţia PiataAuto.md
O situaţie care putea sfârşi cu un accident frontal grav a fost surprinsă ieri dimineaţă pe traseul Chişinău-Leuşeni din Moldova, în apropiere de comuna Dumbrava. Din fericire, reacţia exemplară a unui şofer de Volvo a ajutat la evitarea scenariului cel mai grav, însă situaţia tot a generat o acroşare.
Volvo XC90 mergea în urcare, pe banda stângă din cele două disponibile, banda dreapta fiind pe care de a se termina în această regiune. În sens invers există o singură bandă şi paradoxul e că acea bandă era liberă, când un VW Crafter a ieşit pe contrasens, venind direct spre Volvo.
Din fericire, şoferul de Volvo a făcut o manevră bruscă de evitare spre stânga, cu o reacţie admirabilă, care a şi ajutat la evitat unui accident frontal grav. Din câte se pare, a existat doar o mică acroşare între microbuz şi Volvo.
Aparent, şoferul din VW nu a avut niciun motiv de a ajunge pe contrasens, nici măcar o depăşire neregulamentară nepărând să fie cazul. Deci putem doar prezuma fie un moment de adormire la volan, fie o concentrare în telefon sau altă parte, până când maşina sa a ajuns pe contrasens.
Cert e că dacă şoferul de Volvo nu avea reacţia pe care a avut-o, putea să sufere atât cei din Volvo, cât şi cei de din VW.
Vezi totul în situaţia de mai jos.

Sursa video: Telegram / cx_md
0
8,311
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!