(VIDEO) Richard Hammond a revenit pentru prima oară la Rimac după accidentul său renumit cu un prototip, pentru a conduce o Nevera

9 Noiembrie 2023, 14:48
Redacţia PiataAuto.md
Richard Hammond, renumitul prezentator al emisiunilor Top Gear, apoi The Grand Tour, a avut mai multe accidente grave şi rezonante în cariera sa. Unul din cele mai grave a avut loc în 2017, atunci când Hammond conducea un prototip a unui Rimac electric, care urma să devină ceea ce este azi Nevera. Atunci Hammond a ieşit cu el în decor pe un traseul în Elveţia, încercând să participe la o competiţie de urcări pe munte, în timpul filmărilor unei emisiuni.
Din fericire, Richard a supravieţuit atunci, dar maşina a fost distrusă şi a ars multă vreme în încercarea pompierilor de a o stinge. Acum, după 6 ani de la acel eveniment, cu Rimac Nevera aflată deja în producţie, Richard a mers din nou la compania croată, pentru a conduce o Nevera de serie.
A urmat o revedere emoţională, prin care Richard îşi împărtăşeşte şi experienţa acelui accident, dar şi gândurile despre ce a ajuns azi Rimac şi ce a reuşit să facă prin noul Nevera.
Şi, cel mai important, după întreaga experienţă de condus, maşina a rămas intactă.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
1
2,029
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!