Un taximetrist a intrat în zona havuzului de la intrarea unui mall din Chişinău şi şi-a prăbuşit maşina în gresia spartă

16 Decembrie 2023, 09:43
Redacţia PiataAuto.md
Chişinăul are un nou mall de aproape două luni încoace, iar în zona intrării pietonale a acestuia, separată de zona parcărilor şi drumurilor de acces, există un havuz mare în aer liber, care poate opera în tandem cu efecte luminoase sau acustice. Ieri seară, un taximetrist a avut ideea neinspirată de a intra cu maşina sa în zona acestui havuz, coborând cu maşina până şi două trepte de scări ca să ajungă acolo.
Consecinţele nu s-au lăsat aşteptate. Câteva plăci de gresie care formează construcţia havuzului s-au spart, descoperind un spaţiu gol existent sub acestea, iar roata stângă faţă a maşini s-a prăbuşit în acel spaţiu gol blocând toată maşina.
E inimaginabilă insistenţa taximetristului de a ajunge în această zonă centrală pietonală, chiar şi atunci când acesta a trebui să coboare două trepte de scări pentru a intra pe aria havuzului.
În rezultat, ceea ce a produs nu mai e un incident rutier, ci o distrugere de bunuri, iar asemenea distrugere probabil ar trebui compensată în mărimea costurilor depline de cel care le-a provocat.
Maşina a stat preţ de câteva ore într-o asemenea poziţie blocată în faţa mall-ului, până a putut fi scoasă de acolo, iar vizitatorii au avut ocazia să o tot pozeze din toate unghiurile.

Sursa foto: Facebook / grupul GBM.Online
0
3,103
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!