(VIDEO) În condiţii de traseu încă înzăpezit pe alocuri, un camion din Moldova a ieşit la o depăşire neregulamentară de neînţeles

11 Ianuarie 2024, 08:55
Redacţia PiataAuto.md
Din păcate, în ultimii ani maniera de condus a multor şoferi de camioane din Moldova iese în evidenţă într-un mod mai puţin onorabil. Un asemenea caz a avut loc ieri pe traseul Chişinău-Leuşeni, în condiţii de drum încă acoperit cu zăpadă de alocuri.
Şoferul unui camion a ales să iasă la depăşire neregulamentară în urcare, având linie continuă şi o coloană întreagă de alte camioane şi vehicule în faţa sa. Pe lângă linia continuă şi a unei coloana lungi de maşini pe partea sa, şoferul de camionul nu avea nici măcar vizibilitate suficientă pe contrasens, astfel încât peste scurt timp s-a pomenit faţă în faţă cu autorul filmării, care circula regulamentar.
Din păcate, tot autorul filmării a fost cel care a trebuit să oprească total pentru a evita un accident grav. Din fericire, a putut s-o facă în timp util, în ciuda condiţiilor de iarnă.
Cu siguranţă, însă, asemenea maniere de condus reprezintă un grad de iresponsabilitate în condus total neconform cu statutul de şofer profesionist, şi la câte camioane erau în preajmă, la cât trafic intens şi la ce condiţii dificile de drum erau, totul putea sfârşit mult mai trist.
Vezi totul în video-ul de mai jos.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online Moldova
1
1,197
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!