(VIDEO) Un avion transportat pe remorca unui camion din India a rămas blocat sub un pod, într-un transport agabaritic bizar

3 Ianuarie 2024, 20:48
Redacţia PiataAuto.md
În cea mai mare parte a lumii, atunci când un camion ar avea misiunea de a transporta fuzelajul unui avion, asta ar însemna o operaţiune de transport agabaritic, coordonată din timp, cu traseul bine estimat pentru a putea încăpea peste tot, cu semnalizări şi însoţitori. În India, însă, un şofer a preluat de unul singur comanda de transportare a unui asemenea fuzelaj, mizând doar pe faptul că are o remorcă mai lungă şi mai lată.
Avionul trebuia transportat spre oraşul Asam din statul Bihar, India, Şoferul a înaintat o bună parte din traseul său de circa 1.500 km, dar a rămas blocat la un moment dat sub podul Piprakothi. O mare parte din fuzelaj a trecut sub pod, însă când a ajuns în regiunea cozii, acesta a agăţat adânc structura podului, iar remorca a rămas imobilizată.
A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor, dezumflarea roţilor şi ajutorul de tractare al altor camioane pentru a debloca remorca şi fuzelajul de sub pod după câteva ore.
Fuzelajul de avion, de model Airbus A320, trebuia transportat la noua destinaţie pentru a deveni restaurant acolo. Într-un final, după toate eforturile de deblocare, avionul a fost eliberat din mrejele podului.
Vezi mai jos şi o scurtă secvenţă video surprinsă de martori.
0
1,529
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!