(VIDEO) Doi youtuberi au comparat două maşini total opuse pe care le poţi cumpăra cu 30 mii dolari, o Toyota Camry nouă vs un Jaguar F-Type la mâna a doua

13 Iunie 2024, 11:21
Redacţia PiataAuto.md
Toyota Camry e una din cele mai populare şi mai banale într-o oarecare măsură maşini pe care le poţi cumpăra în SUA, în mare parte pentru că e practică şi fiabilă, iar cu 30 mii poţi avea o maşină care să fie şi practică, şi plăcută acum. De cealaltă parte, modelele Jaguar sunt printre cele care îşi pierd cel mai rapid preţul, iar astfel o maşină sport din gama Jaguar poate fi cumpărată tot cu circa 30 mii dolari în SUA. Doi youtuberi au vrut să afle, deci, care din ele oferă mai mult în experienţa de după achiziţie — o Toyota nouă sau un Jaguar nu foarte vechi, dar devalorizat în preţ.
Toyota Camry, cea nouă, e într-o ipostază hibridă, cu 225 CP la activ, din care face parte şi un motor de 2,5 litri, cu 4 cilindri în linie. Eficientă în consum, confortabilă în ţinuta de drum, foarte fiabilă şi raţională, exact aşa cum şi-ar dori-o mulţi.
Jaguar F-Pace, de cealaltă parte, e într-o ipostază de motor cu 6 cilindri şi 340 CP scoşi din el. Pe atunci, motorul era V6, iar maşina e o decapotabilă sport, făcută pentru a fi plăcută în condus în primul rând. E un pic egoistă, fireşte, dar asta e exact esenţa căutată la o asemenea maşină.
Cei doi youtuberi au mers şi la un service pentru a obţine sfaturi de la un mecanic profesionist. Acesta a spus lucruri ştiute despre fiabilitatea lui Camry, dar despre F-Type a zis că acestea sunt mai fiabile decât reputaţia lor proastă.
Au urmat teste de încărcat cumpărăturile de la supermarket sau de găsire a unor piese la mâna a doua.
La plăcerea de condus, Jaguar a învins în mod detaşat, iar motivul e clar din momentul ce eşti la volan.
La consum, Toyota a învins, bineînţeles, mai ales Jaguar foloseşte benzină cu cifră octanică mai mare.
La final, aparent toate motivele raţionale erau în favoarea lui Camry, dar cei 2 au ales tot Jaguar cu sufletul până la urmă.
Vezi totul în video-ul de mai jos.
0
7,741
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!