Prima pagină  »  Ştiri  »  Ferrrari extinde programul One to One cu modelul 599 GTV Fiorano
1 OCTOMBRIE 2008, 07:26
1,079
0
Ferrrari extinde programul One to One cu modelul 599 GTV Fiorano
De Ilie Toma
1
La Salonul Auto din Paris, Ferrari va sustine prezentarea oficiala a noului model California, multasteptatul coupe-cabrolet ce a lasat o impresie minunata nu doar in industria auto, ci si publicului larg.

Dar sa nu credeti ca Ferrari se opreste aici. In nici intr-un caz. Producatorul italiana va anunta oficial despre continuarea programului ''One To One'', ce a debutat pentru prima data in luna martie, pe modelul 612 Scaglietti, iar acum va fi disponibil si pe 599 GTB Fiorano.

Multumita succesului remarcabil a programului din ultimele luni, Ferrari vrea sa avanseze mai departe, lansand acelasi program si pentru modelul, ce are cea mai puternica ''inima'' din toata gama producatorului italian. De azi inainte, clientii ce vor comanda 599 GTB Fiorano, vor avea posibilitatea sa viziteti Atelierul din Maranello, ca si creeze automobilul sau unic. La dispozitia lor vor sta o gama larga de elemente si accesorii si desigur – cei mai buni consultanti, ce va vor deservi in stilul brandului Ferrari.

Clientii vor fi la curent cu tot ce se intampla pe parcursul asamblarii masinei. Insa desigur, variatia larga a optiunei de personalizare a automobilului, se va efectua in concordanta cu securitatea activa si pasiva a masinei.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!