Prima pagină  »  Ştiri  »  BMW isi bucura de mici viitorii clienti
20 MAI 2009, 16:49
1,684
0
BMW isi bucura de mici viitorii clienti
De Redactia PiataAuto.md
0
Multi dintre producatorii auto au diferite metode de asi atrage clientii, dar cea mai originala din ea mi se pare a fi cea alesa de bavarezii de la BMW. Pentru a le insufla viitorilor clienti ca marca BMW este una foarte buna, bavarezii au elaborat o masinuta de mici dimensiuni pentru copii, numita BMW Baby Race II.

Cea mai importanta caracteristica a noii masinute sunt rotile din cauciuc care practic nu emit nici un sunet la rulare, pentru a nu deranja parintii sau vecinii. Pe langa lipsa sunetului de rulare, rotile mai pot trece peste obstacole precum jucarii de mici dimensiuni. BMW Baby Racer II poate fi folosit atat afara cat si in incapere, iar design-ul rafinat si dimensiunile mici la sigur va face ’’ravagii’’ printre restul copiilor.
Calitatea de asamblare este pe masura producatorului bavarez, iar scaunul va face ca copii ce se vor bucura de Baby Racer II, sa se simta foarte confortabil. Varsta copiilor pentru care este destinat micutul BMW este de 1.5 – 3 ani, iar parintii acestora nu ar trebui sa aiba nici o frica, deoarece BMW Baby Racer II este insotit de un certificat emis de Asociatia de Revizie Tehnica din Germania (TÜV).
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!