Prima pagină  »  Ştiri  »  Caterham o duce bine pe timp de criza
14 MAI 2009, 15:29
1,271
0
Caterham o duce bine pe timp de criza
De Redactia PiataAuto.md
0
Criza economica mondiala a atins in mare parte toti producatorii auto de automobile, insa cei mai afectati raman a fi producatorii de masini luxoase si sport car-uri scumpe. In cazul primelor, clientii mai pot astepta pana la procurarea unui nou model, insa dorinta pentru adrenalina persista mereu in randul celor mai activi iubitori auto. Dar ce fac cei care nu au bani pentru un Ferrari sau Aston Martin? Solutia cea mai buna sunt sport car-urile britanice Caterham, care chiar daca nu dispun de numeroasele dotari exclusiviste prezente pe bolizii germani sau italieni, livreaza o doza nebuna de adrenalina din moment ce sunt conduse si sunt oferite la un pret cu mult mai mic.

Automobilele Caterham sunt cunoscute pentru dinamica incredibila cat si pentru pret. Astfel unul din proprietarii Ferrari F430 si Porsche 911 Turbo cu o situatie financiara subreda, recent si-a vandut ambele modele exclusiviste achizitionandu-si un Caterham. Modelul ales a fost un CSR260, care in pofida faptului ca uilizeaza caroseria a carei elaborare dateaza inca din indepartatul an 1957, dispune de numeroase tehnologii moderne, ca de exemplu amortizatoarele orizontale in stilul bolizilor de Formula 1. Pentru un pret relativ mic, clientii modelului CSR260 vor dispune de 452 cai putere si o greutate ultra usoara, din cauza careia Caterham-ul ingenuncheaza asa exemplare ca Ferrari, Aston Martin sau Porsche.

Performantele lui Caterham CSR260 sunt demonstrate in tabelul de mai jos in comparatie cu Ferrari F430 si Aston Martin DBS...
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!