Prima pagină  »  Ştiri  »  Combinatia perfecta intre performanta, stil si eficienta - Scirocco GT TDI
6 MAI 2009, 15:25
1,141
0
Combinatia perfecta intre performanta, stil si eficienta - Scirocco GT TDI
De Redactia PiataAuto.md
0
Noul Volkswagen Scirocco GT TDI este varianta diesel a lui Scirocco GT, deoarece este echipat cu un propulsor de 2.0 litri TDI ce dizvolta 170 cai putere, in timp ce cuplul maxim constituie 349 Nm la 1.750 rpm. Consumul mediu este unul foarte bun pentru o masina ceva mai nervoasa ca Scirocco, constituind doar 5.3 litri, astfel noul Volkswagen Scirocco GT TDI combina stilul, eficienta si liniile dinamice ascutite.

Noul propulsor disponibil pentru Scirocco GT TDI, livreaza 170 cai putere la 4.200 rpm si poate fi cuplat la o cutie manuala cu 6 trepte sau la una automata DSG, la fel cu 6 trepte. Ambele cutii de viteze accelereaza noul Scirocco pana la 100 km/h in 8.1 secunde, in timp ce viteza maxima poate atinge 222 km/h (219 km/h pentru DSG), iar emisiile de CO2 constituie 139 g/km (147 g/km pentru DSG).

Lista echiparilor standart este foarte bogata, aici este inclus CD changer-ul pentru 6 discuri, senzorii de ploaie si de lumina, computatorul multi-functional si conditionerul bi-zonal. La capitolul siguranta poat fi mentionate sistemele ABS, ESP si cele sase airbag-uri incluse la fel standart.

Ca si pentru celelalte versiuni, Scirocco GT TDI, va fi echipat cu sistemul Adaptive Chassis Control (ACC) ce opereaza prin intermediul unor supape pneumatice incadrate in amortizoare. Sistemul permite conducatorului sa selecteze setarile sasiului in dependenta de cele trei moduri normal, confort si sport.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!