Prima pagină  »  Ştiri  »  Conceptul Polo Worthersee 09 – asa va arata oare noul Polo
22 MAI 2009, 10:30
1,829
0
Conceptul Polo Worthersee 09 – asa va arata oare noul Polo GTI?
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
Dupa ce ieri am anuntat ca la reuniunea admiratorilor GTI, care are loc acum in Worthersee,Austria, Audi a venit cu un model special, si anume Q5 Custom Concept, cei de la Volkswagen nu s-au lasat asteptati si au dezvaluit publicului larg noul sau concept – Polo Worthersee 09. Acesta este construit in baza bine cunoscutului Polo, dar totodata ne sugereaza cum va arata in viitor noul Polo GTI.

Volkswagen Polo Worthersee 09 este propulsat de un slabut motor de 1.4 litri MPI ce dizvolta doar 86 cai putere. Pentru viitorul Polo GTI presupun ca inginerii Volkswagen deja pregatesc un propulsor ceva mai dinamic, insa prin prezentarea acestui concept s-a pus mai mult accentul pe exterior. Astfel ca si la Golf GTI, noul concept este caracterizat de o nuanta aprinsa rosie ’’Flash Red’’ ce este strapunsa de liniile negre ce pornesc de pe capota si se finiseaza in spatele masinii. Exteriorul dinamic mai este subliniat de discurile de 18 inch ’’Budapest’’, cat si de suspensia sportiva joasa.
Interiorul este la fel predominat de nuantele rosii si negre, insa aditional la acestea mai este oferita si culoarea alba ’’Berry White’’ care subliniaza foarte bine suporturile laterale ale scaunelor tapitate cu piele neagra. De fiecare data ce este deschisa usa, pragurile inscriptionate cu numele ’’Polo Worthersee 09’’ aduc aminte ca acest concept este unul extravagant si sportiv, ceea ce face ca noul Polo GTI sa fie asteptat cu nerabdare.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!