Prima pagină  »  Ştiri  »  Dacia Sandero Stepway – a fost lansata!
7 MAI 2009, 15:50
1,293
0
Dacia Sandero Stepway – a fost lansata!
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
In cadrul Salonului Auto de la Barcelona cat si la showroom-ul L’Atelier Renault din Paris, are loc simultan lansarea unui nou model, Dacia Sandero Stepway. Aceasta este varianta ce deriva din modelul hatchback Sandero, si este dedicat aventurierilor ce au pofta de mai multe escapade usoare inafara asfaltului, insa care nu se vor astepta la calitati offroad iesite din comun.

Dacia Sandero Stepway dispune de un exterior atletic care este predestinat persoanelor tinere ce cauta un vehicul accesibil dupa pret, dar care sa dispuna de multa personalitate. Acest fapt este sugerat de garda la sol marita cu 20 mm, fata de de Sandero hatchback, de barele fata/spate vopsite in culoarea caroseriei si partial in culoarea neagra, cat si de farurile anti-ceata inserate in bara fata. Culoarea caroseriei poate fi aleasa intre cele trei nuante disponibile Mercury Grey, Comete Grey si Ruby Red.

Interiorul este finisat intr-o culoare neagra cu marginile scaunelor cusute cu fire albe, care in combinatie cu consola centrala Stone Grey si designul volanului ii redau lui Dacia Sandero Stepway o doza de rafinament si eleganta, dar totodata ii pastreaza un look aventurier.
Sandero Stepway poate lua la bord cinci persoane adulte, in timp ce portbagajul are o capacitate de 320 litri cu posibilitatea de a fi marit pina la 1.200 litri, in cazul scaunelor rabatate. Siguranta pasagerilor este asigurata de sistemele ABS, EBD, cat si de airbag-urile frontale pentru conducator si pasagerul fata.

Noul model va fi propulsat de doua motoare, unul pe benzina de 1.6 litri MPI ce livreaza 90 cai putere cu un consum mediu de 7.6 litri la 100 km si unul diesel la fel de 1.6 litri cu o putere de 70 cai, cu un consum de 5.3 litri, de altfel, acestea sunt doua propulsoare care s-au recomandat bine si pe alte modele Dacia.

Dacia Sandero Stepway este varianta europeana a lui Renault Sandero Stepway, care este comercializat pe piata din Brazilia si Argentina de la sfarsitul anului 2008 si a preluat peste 80 % din partile modelului destinat pentru tarile Americii de Sud.

Vanzarile pentru Dacia Sandero Stepway vor incepe in Septembrie 2009, si va fi comercializat in majoritatea tarilor batranului continent, unde va dispune de o garantie de 3 ani sau 100.000 km.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!