Prima pagină  »  Ştiri  »  Jaguar va prezenta la Londra cele mai noi modele
12 MAI 2009, 10:50
1,144
0
Jaguar va prezenta la Londra cele mai noi modele
De Redactia PiataAuto.md
0
In cadrul Salonului Auto de la Londra, ce va avea loc intre data de 8 – 14 Iunie, producatorul autohton de automobile, Jaguar, va bucura publicul si clientii sai, cu prezenta la stand a celor doua modele XFR si XKR, ce au fost prezentate la Salonul Auto de la Detroit in Ianuarie 2009. Pe langa noile modele, va mai fi prezentat si Jaguar XF Diesel S care este mai rapid si mai eficient, datorita noului propulsor de 3.0 litri.

Noul sedan Jaguar XFR, este propulsat de un motor supra-alimentat de 5.0 litri, a carui acceleratie 0-100 km/h dureaza doar 4.7 secunde. Exteriorul si interiorul unic il disting rapid pe acesta din multime, iar daca nu va fi vazut, cei 510 cai putere vor face ca noul model sa fie auzit de la mare departare. Pentru ca XFR sa fie mai usor stapanit de catre conducator, vor fi disponibile o serie de sisteme ca Active Differential Control si Adaptive Dynamics Suspension, care la sigur ii vor usura misiunea chiar si celui mai neexperimentat sofer.

Al doilea model ce va fi prezentat la Londra, este noul coupe Jaguar XKR, care la randul sau este propulsat de un motor supra-alimentat de 5.0 litri, iar cele 4.6 secunde pana la 100 km/h vor trece neobservate pentru conducator si pasagerii sai.

Directotul Jaguar pentru Marea Britanie, Geoff Cousins, a declarat ca ambele modele, atat XFR cat si XKR, au fost intalnite cu critica pozitiva din momentul lansarii acestora la Salonul Auto de la Detroit din acest an, si ca anume design-ul frumos si calitatile dinamice exceptionale au facut ca ambele modele sa fie extrem de asteptate si de catre publicul englez.
GALERIE FOTO (42 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!