Prima pagină  »  Ştiri  »  Prima Skoda Yeti a parasit uzina din Kvasiny
14 MAI 2009, 17:43
1,716
0
Prima Skoda Yeti a parasit uzina din Kvasiny
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
Primul model Skoda Yeti a iesit de pe portile uzinei din orasul ceh Kvasiny pe data de 12 Mai 2009. Exemplarul cu numarul unu s-a nimerit a fi cu tractiune integrala de o culoare ’’Aqua Blue’’, fiind dotat cu un propulsor de 1.8 litri TSI. Datorita celui de-al cincelea model din gama - Yeti, Skoda s-a lansat oficial in segmentul de piata destinat crossover-elor.

Noul model Skoda Yeti corespunde in totalitatea cerintelor inaintate pe piata de clienti. Astfel in lista dotarilor poate fi enumerat sistemul ingenios Vario Flex, care permite marirea spatiului de depozitare pana la 1.760 litri, iar pentru ca noul crossover sa indeplineasca cerintele standartelor europene, acesta a fost indelung testat in capitala Norvegiei, Oslo, unde au fost monitorizate actiunile lui Yeti, in diferite conditii climaterice si de drum.

Datorita garzii la sol de 180 mm si ambreiajului de generatia a patra – Haldex, Yeti arata rezultate bune atat pe asfalt, cat si inafara lui. Noua Skoda Yeti, este un automobil foarte econom si eficient, care imbina calitatile atat de cerute de clienti, costurile mici de intretinere si practicabilitatea sporita.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!