Prima pagină  »  Ştiri  »  Primul Mercedes Benz E Class Coupe a fost transmis proprietarului
12 MAI 2009, 17:11
1,215
0
Primul Mercedes Benz E Class Coupe a fost transmis proprietarului
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
Siegfried Moller este proprietarul primului Mercedes Benz E Class Coupe iesit de pe usile fabricii din Bremen, Germania, iar in aceste zile acesta a avut ocazia sa isi conduca pentru prima oara spre casa investitia facuta de ceva timp. Automobilul a fost ridicat nemijlocit de la uzina, iar cheile i-au fost inmanate de Manager-ul uzinei Mercedes Benz – Peter Schabert.

Siegfried Moller a ales un E 500 Coupe de culoare argintie, care include o serie de dotari optionale ca: pachet sport AMG, sistemul multimedia Comand, cat si pachetul de lumina Intelligent Light System – acesta schimba lumina farurilor datorita celor 5 moduri diferite, care se variaza in dependenta de conditiile meteo si de drum.

Proprietarul primului E Class iesit de pe usile uzinei din Bremen, detine o companie de tamplarie numita Hermann Moller, si a declarat ca conduce vehiculele Mercedes Benz peste 25 ani fiind foarte nerabdator sa-si conduca noul automobil spre casa. Vizita lui Siegfried Moller nu este prima la fabrica din Bremen, acesta a mai ridicat de aici in trecut cateva automobile comandate.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!