Prima pagină  »  Ştiri  »  Renault este sponsorul oficial al festivalului de film de la Cannes
14 MAI 2009, 14:50
1,034
0
Renault este sponsorul oficial al festivalului de film de la Cannes
De Redactia PiataAuto.md
0
Producatorul francez de autombile Renault, deja 26 ani la rand sustine fistivalul de film de la Cannes. Editia 62-a a festivalului International de la Cannes se va desfasura intre data de 13-24 Mai 2009, iar in cadrul acestuia un numar total de 100 automobile Renault, 70 din care Vel Satis si 30 Espace, vor aduce in fata covorului rosu, actorii si oaspetii festivalului. Tot in acest an va ajuta la buna desfasurare si organizare a festivalului si Renault Kangoo be bop.

Relatia dintre cinematografie si compania Renault este una de durata, inca in anul 1899, automobilul numit Voiturette a lui Luis Reno, a aparut in filmul ’’Fratii Lumier’’. Unele modele Renault, vor putea fi urmarite si in cadrul premierelor la asa filme ca ’’Les Herbes Folles’’ si ’’Les Toiles Enchantees’’, iar cel mai recent model Renault Grand Scenic, va aparea in ultima creatie animata 3D a studioului Disney Pixar – ’’Up’’, Iar la prezentare reprezentantii studioului vor fi adusi cu mare grija la covorul rosu de trei Grand Scenic vopsite in culorile filmului animat.

Pentru toti vizitatorii va fi deschisa si o mica expozitie ’’Atelier Renault’’, in cadrul careia vor fi expuse mai multe fotografii cu diferite star-uri internationale prezente la festival.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!