Prima pagină  »  Ştiri  »  Tesla Model S este asaltata de comenzi
13 MAI 2009, 12:24
1,297
0
Tesla Model S este asaltata de comenzi
De Redactia PiataAuto.md
0
Compania americana, Tesla Motors, este cunoscuta ca un producator de vehicule electrice, caracterizate de un design impresionant si performante asemanatoare celor atinse de sport car-uri, insa fara a polua macar un pic mediul inconjurator. Lansat de curand, noul model Tesla Model S inregistreaza un numar impresionant de comenzi, care in acest moment au intrecut cifra de 1.000 unitati.

Tesla Model S este un sedan in totalitate electric, care poate transporta pana la sapte persoane, in timp ce autonomia bateriilor este de 483 km. Chiar daca pretul pentru acest model in SUA, este de 50.000 Dolari, costul mult mai mic al energiei electrice, fata de costul combustibilului pe baza de petrol, va rascumpara intr-un timp foarte scurt aceasta masina, fara ca sa fie nevoie sa asteptati ani intregi sa simtiti acest lucru.

Amintim ca primul model de serie al companiei este Tesla Roadster, un adevarat sport car absolut electric, construit pe baza lui Lotus Elise, care poate atinge 100 km/h in doar 3.9 secunde fiind in acelasi timp mai eficient decat o Toyota Prius, deoarece autonomia acestuia este de 393 km. Singurul factor negativ al modelului Tesla Roadster este pretul piperat de 101.500 Dolari SUA.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!