Prima pagină  »  Ştiri  »  BMW detine in centrul Moscovei cel mai mare panou publicitar din
2 IULIE 2009, 12:08
1,051
0
BMW detine in centrul Moscovei cel mai mare panou publicitar din Europa
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
In Mai 2009, BMW Group Russia a reusit ceea ce nu a mai fost facut nicioadata in industria auto europeana... Dupa cum stiti, numeroase companii isi promoveaza in diferite modalitati produsele, dar cu o asemenea anvergura nu a mai facut-o nimeni niciodata. In asa mod, pentru a atrage atentia chiar si celui mai neatent trecator, in capitala Federatiei Ruse, Moscova, a fost amplasat un panou publicitar 3D pe care sunt reprezentate toate generatiile Seriei 7.

Panoul este amplasat nu departe de Kremlin pe cel mai mare suport din tara, imprejurul hotelului “Россия”. Dimensiunile panoului publicitar sunt gigantice , lungimea acestuia fiind de 400 metri, inaltimea de 15 metri, iar suprafata totala este de 6.000 metri patrati. In asa mod acesta este cel mai mare si original panou publicitar din Europa.

La elaborarea noului banner numit “Anticiparea timpului” au fost utilizate elemente voluminoase ale automobilelor BMW Seria 7 din 5 generatii, iar pe timp de noapte farurile acestora ilumineaza intr-un mod spectaculos.

Decizia ca pe panoul publicitar sa fie reprezentat anume modelul Seria 7 a fost luata nu pur si simplu. Acesta este un model legendar si este nava amiral al companiei deja de foarte mult timp. Iar fiecare generatie a lui BMW Seria 7, introduce de fiecare data la aparitie cele mai noi descoperiri si elaborari ale concernului german ceea ce il transforma intr-un adevarat generator de inovatii noi.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!