Prima pagină  »  Ştiri  »  Facelift pentru toata gama Peugeot 207
6 IULIE 2009, 09:43
1,268
0
Facelift pentru toata gama Peugeot 207
De Redactia PiataAuto.md
0
Producatorul francez de automobile Peugeot, anunta ca toata gama de modele 207 a suferit un facelift, ce are drept scop improspatarea celor mai vandute modele ale anului 2007-2008, pentru ca acestea sa obtina acelasi rezultate si in anii imediat urmatori.

Gama de modele Peugeot 207 ofera cinci tipuri de caroserii: 207 hatchback cu 5 usi, 207 hatchback cu 3 usi, 207 SW wagon, si coupe-cabrio 207 CC. Modificarile de la exterior au fost aplicate in primul rand partii frontale, a carui “zambet” acum este ceva mai retras. Intre farurile laterale ceata regasim grila radiatorului caracterizata de linii orizontale pentru modele hatchback cu 5 usi si wagon, si ceva mai agresiva pentru modelele CC si hatchback cu 3 usi. A fost schimbat si interiorul blocurilor optice, iar farurile spate ale hatchback-urilor si a versiunii 207 CC au devenit ceva mai moderne datorita noului design. Cat priveste interiorul, acesta este dotat cu un panel de bord modernizat, iar clientii pot opta cu usurinta pentru noi materiale si combinari ale finisarilor.

Si gama propulsoarelor a suferit modificari, fiind formata in prezent din 12 propulsoare ce se supun normelor europene de poluare Euro 5 datorita nivelului mic al emisiilor CO2. Astfel si consumul a fost scazut datorita modificarilor aplicate de pe urma tunelului de vant, dar si datorita indicatorului de schimbare a treptei disponibil pentru cutia de viteze manuala. Din dotarile standart a gamei de modele 207 fac parte port-ul USB, Bluetooth si ferestrele ce pot fi inchise cu ajutorul telecomandei.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!