Prima pagină  »  Ştiri  »  Honda Insight inregistreaza vanzari foarte bune in Europa
1 IULIE 2009, 16:41
1,057
0
Honda Insight inregistreaza vanzari foarte bune in Europa
De Redactia PiataAuto.md
0
Dupa statistica efectuata de JATO Dynamics, noul hybrid Honda Insight este cel mai vandut in Europa printre automobilele hybrid sau cele alimentate cu combustibil alternativ. Acest rezultat vine dupa ce Insight a inregistrat un succes imens in Japonia, unde in Aprilie anul curent acesta a devenit cel mai vandut automobil dintre toate automobilele comercializate pe piata japoneza.

Deoarece segmentul vehiculelor hybrid este tot mai intrebat de clienti, japonezii de la Honda in scurt timp isi va extinde gama de modele hybrid prin lansarea versiunii hybrid al cunoscutului model Honda Jazz, cat si datorita unui viitor model de serie construit pe baza conceptului CR-Z Concept.
Este de mentionat faptul ca pe locul trei al clasamentului s-a clasificat un alt model hybrid Honda, si anume Civic Hybrid, care la fel ca Insight este echipata cu un propulsor pe benzina si cu un electro-motor, care reduc considerabil din consumul de combustibil si nu polueaza mediul inconjurator cu gaze nocive precum o fac alte vehicule.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!