Prima pagină  »  Ştiri  »  Honda si-a prezentat realizarile in cadrul “Saptamanii Verzi 2009”
1 IULIE 2009, 18:55
1,141
0
Honda si-a prezentat realizarile in cadrul “Saptamanii Verzi 2009”
De Redactia PiataAuto.md
0
Intre 23 si 26 Iunie 2009, a avut loc conferinta “Saptamana Verde 2009” ce a fost organizata sub egida Comisiei Europene al Directoratului General pe problemele Mediului Inconjurator. In cadrul acesteia, au fost prezenti peste 3.500 de participanti, printre care diferite institute europene, cercuri ale persoanelor de afaceri, organizatii non-guvernamentale, reprezentantii diferitor state europene, reprezentanti ai comunitatii savantilor europeni, cat si compania Honda Motor Europe, care a prezentat evolutia proiectului FCX Clarity.

Tema conferintei din acest an a fost “Modificarea climei – actiuni si adaptare ” ce a fost discutata in cadrul numeroaselor seminare, evenimente si expozitii. In timpul “Saptamanii Verzi 2009”, Honda isi va prezenta realizarile din domeniul tehnologiilor “curate”, inclusiv bateriile solare pentru case, producerea etanolului din biomasa moale, cat si diferite unitati hybrid si evolutia lor de mai departe.
In cadrul conferintei Honda a prezentat ambitiile companiei de a dezvolta cele mai ecologice producte, care vor polua cat mai putin mediul inconjurator, aici se include si vehiculul hybrid al companiei Honda Insight, care cucereste inimile tot mai multor clienti ce tin la mediul inconjurator si viitorul planetei.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!