Prima pagină  »  Ştiri  »  In Republica Moldova au inceput vanzarile lui Toyota Camry facelift!
2 IULIE 2009, 15:52
1,263
0
In Republica Moldova au inceput vanzarile lui Toyota Camry facelift!
De Centrul Toyota Chisinau Continent
0
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
Importatorul autorizat Toyota in Republica Moldova anunta ca din 01 Iulie 2009 au inceput vanzarile modelului restilizat Toyota Camry.

Modelul restilizat Toyota Camry se deosebeste in primul rand prin numarul mare de optiuni, ce permit sa i se asigure conducatorului un nivel inalt al confortului in timpul conducerii automobilului. Modificarile au fost aplicate tuturor versiunilor Toyota Camry, fiind astfel adaugat sistemul cu comenzi vocale, hard disc-ul de 10 GB, sistemul de conectare fara fir al telefonului mobil Bluetooth Hands-free cu comenzi de pe volan, sistemul inteligent de intrare in automobil si de pornire a acestuia prin intermediul butonului Smart Entry & Push Start. Toate aceste elemente o atribuie pe Toyota Camry la segmentul “business-class”. Ca accesorii mai este propus ecranul touch-screen si camera video pentru mersul in marsarier, cat si multe alte accesorii noi pentru Camry.

Modificari a suferit si exteriorul automobilului. Noile elemente de design au drept scop sublinierea stilului unic caracteristic pentru Toyota Camry si sa accentueze dinamicitatea acesteia. Noua bara de protectie fata adaposteste si farurile ceata ce se asorteaza perfect cu elementele orizontale ale grilei radiatorului. Suporturile oglinzilor retrovizoare au acum integrate si faruri semnalizatoare pentru curbe. Imaginea transmisa prin intermediul camerei video spate, ce este amplasata pe usa port-bagajului, este transmisa pe ecranul touch-screen de pe consola centrala. Exteriorul restilizat a lui Toyota Camry mai este pus in evidenta si de discurile din alaj usor cu design nou. Noua Toyota Camry poate fi propulsata de motorul de 2.4 litri cu patru cilindri, cat si de motorul V6 de 3.5 litri cu sistem dublu de modificare a fazelor de injectie Dual VVT-i.

Toyota Camry ocupa o pozitie de frunte printre automobilele din segmentul “business-class”, imbinand confortul, securitatea, dinamica si eficienta.

Pentru piata Republicii Moldova, Toyota Camry este asamblata la uzina Toyota din Japonia.
In dependenta de completari, pretul pentru modelul restilizat incepe de la 22 720 Euro. Automobilul este propus in trei versiuni : “Confort”, “Executive” si “Premium”.

Dealer Oficial Toyota in Republica Moldova:
Centrul Toyota Chisinau "Continent"
Showroom Toyota: str. Arborilor, 17/1, Chisinau
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!