Prima pagină  »  Ştiri  »  Noua Opel Astra isi prezinta interiorul
2 IULIE 2009, 10:47
1,154
0
Noua Opel Astra isi prezinta interiorul
De Redactia PiataAuto.md
0
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
Noua Opel Astra ce va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt in Septembrie 2009, reprezinta o contopire perfecta a design-ului dinamic si calitatii germane, prin care s-a lucrat intensiv la fiecare detaliu de la exterior si interior pentru ai reda noului model integritatea ce caracterizeaza si modelul de varf Opel Insignia.

Designer-ii companiei Opel i-au redat exteriorului noii Opel Astra aceleasi elemente stilistice ascutite in forma de aripi pot fi regasite si pe Opel Insignia, insa multe din aceste elemente pot fi regasite si la interior, spre exemplu la manerurile usilor, sau pe panelurile acestora. Habitaclul noii Opel Astra este foarte placut, in special datorita iluminarii ingenioase de culoare rosii sau albastre (in dependenta de alegerea clientului), ce ii redau o atmosfera foarte linistita acestuia pe timp de noapte. Pe consola centrala foarte ergonomic sunt amplasate cele mai importante comenzi ale automobilului, unele din ele putand fi accesate si de pe volanul-multifunctional.

Cat priveste calitatea materialelor utilizate, producatorul german ne asigura ca aceste sunt de o calitate superioara si ca vor crea doar sentimente pozitive de fiecare data cand sunt atinse de catre pasageri. Astfel confortulul pasagerilor este un factor important pentru Opel, insa nu mai putin importanta este si siguranta acestora. Chiar daca nu au fost facute inca publice toate echiparile noului model, Opel anunta ca noua Astra va fi dotata cu bare de protectie inteligente, datorita carora pietonii vor avea mai putin de suferit in cazul unui impact si care vor necesita eforturi financiare reduse in caz ca vor necesita lucrari de reparatie.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!