Prima pagină  »  Ştiri  »  SEAT da startul constructiei uzinei unde va fi asamblat Audi Q3
1 IULIE 2009, 18:18
1,566
0
SEAT da startul constructiei uzinei unde va fi asamblat Audi Q3
De Redactia PiataAuto.md
0
Compania SEAT anunta ca a fost pusa prima piatra din temelia noii uzine din orasul spaniol Martorell, unde se va asambla din anul 2011 micutul crossover Audi Q3. Totusi munca cea mai grea este inainte, dupa ce va fi ridicata noua uzina, in Februarie 2010, aici vor fi instalati peste 300 roboti care vor face ca fabrica din Martorell sa devina cea mai moderna din lume.

La ceremonia prin care s-a dat startul constructiei, a fost prezent presedintele Parlamentului Catalan, Jose Montilia, cat si consilierul pe probleme de business, Joseph Huguet. Din partea companiilor Audi si SEAT, a fost prezent vice-presedintele Audi AG Frank Dreves, presedintele companiei SEAT, Eric Schmitt, cat si alti invitati speciali si numerosi jurnalisti.
Numarul total al investitiilor se va ridica la 300 mln Euro, aceasta fiind si cea mai mare suma investita in compania SEAT pe parcursul ultimilor 15 ani. Inceperea constructiei noii uzine este o noutate foarte buna pentru industria auto spaniola, dar si pentru localnici, deoarece din momentul deschiderii acesteia, vor fi oferite 1.500 posturi noi de munca. In total, noua uzina din Martorell, va cuprinde o suprafata de 30.000 metri patrati, o suprafata egala cu cea a patru terenuri de fotbal.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!