Prima pagină  »  Ştiri  »  Volkswagen Passat CC cucereste lumea datorita design-ului desavarsit
6 IULIE 2009, 11:52
1,301
0
Volkswagen Passat CC cucereste lumea datorita design-ului desavarsit
De Redactia PiataAuto.md
0
Cu cateva zile in urma, in orasul german Essen, expertii internationali in materie de design au ales castigatorul premiului Red Dot Design Award 2009 – Best of the Best. In acest an, acesta a devenit coupe-ul cu 4 usi Volswagen Passat CC, care si-a surclasat concurentii, potrivit expertilor, datorita design-ului desavarsit.

In Aalto Theatre din Essen, unde a avut loc inmanarea premiului, designer-ul din studioul “Exterior Design Studio 1”, Martin Kropp, cu mandrie a luat premiul pentru design Red Dot pentru compania Volkswagen. In prezent, premiul Red Dot este unul din cel mai dorit de catre toti producatorii auto, care poate fi primit doar in urma unei munci imense depuse asupra unui model. Premiul international Red Dot este inmanat deja 9 ani consecutiv, incepand cu anul 2000.

In Martie 2009, Passat CC a mai primit un premiu important in orasul german Hanovra, acesta fiind “If Product Design Award 2009“, iar in Mai 2009, coupe-ul a mai castigat si Premiul International Australian pentru Design, in categoria “Automobile si Transport”.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!