Prima pagină  »  Ştiri  »  Volvo este masina oficiala a Uniunii Europene
6 IULIE 2009, 11:18
1,127
0
Volvo este masina oficiala a Uniunii Europene
De Redactia PiataAuto.md
0
Incepand cu 1 Iulie 2009, Prim-Ministrul Suediei, Fredrik Reinfeldt a preluat conducerea presedintiei Uniunii Europene in fruntea careia se va afla in urmatoarele 6 luni. Tot odata a fost aleasa si marca de automobile care ii va transporta pe inaltii oficiali europeni, iar aceasta este Volvo.

Volvo nu a fost ales numai din motivul ca este un producator suedez de automobile, dar factorul principal l-a constituit posibilitatile acestuia de a pune la dispozitia demnitarilor automobile ecologice, in special modelele gamei DRIVe, care sunt foarte econome si nu polueaza excesiv mediul inconjurator.

Intreaga gama de automobile, compania suedeza deja a prezentat-o cu mandrie oficialilor Uniunii Europene, iar in cadrul prezentarii au fost prezente 90 modele Volvo, dintre care modelul Volvo S80 si V70 Flexifuel, care sunt alimentate cu combustibil alternativ ca bioetanol.
De logistica si administrare va fi raspunzatoare compania Hertz Car Rentals, care se afla intr-o stransa legatura cu Volvo Personbilar Sverige (VPS).
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!