Prima pagină  »  Ştiri  »  MINI Roadster Concept si-a dezvaluit formele la Frankfurt
15 SEPTEMBRIE 2009, 17:10
1,415
0
MINI Roadster Concept si-a dezvaluit formele la Frankfurt
De Redacţia PiataAuto.md
0
Cata imaginatie au cei de la MINI… Iata ca dupa ce am vazut modelele companiei imbracand diferite “forme”, acum il putem admira si ca un Roadster, care pana cand va ramane doar un concept. MINI Roadster Concept a fost prezentat astazi in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt ca un prototip cu design elegant si fascinant, a carui caracteristici sportive doresc sa ofere o viziune a unei decapotabile cu doua locuri ce sta la dispozitia clientilor moderni.

Cu ocazia noului Concept, MINI impune o noua tendinta in domeniul mobilitatii individuale, mentinand in acelasi timp individualitatea modelelor sale sugerata de dimensiunile compacte si elementele partii fata, cat si de liniile duble ce incep de pe grila radiatorului pana la usa portbagajului. Acoperisul soft top se pliaza in compartimentul portbagajului, dar chiar si asa ofera un acces usor la bagaje.

Pentru a obtine performante sportive, MINI Roadster Concept este propulsat de motorul de 1.6 litri turbo preluat de la MINI Cooper S. Puterea motorului este de 175 cai-putere, iar cuplul maxim este de 240 Nm, sau de 260 Nm datorita sistemului Overboost.

In ciuda faptului ca este prezentat drept un concept, MINI Roadster are toate sansele sa devina un model de serie, noi speram ca acest lucru sa se intample cat mai repede.
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!