Prima pagină  »  Ştiri  »  Lexus RX350 – 100% calitate japoneza
3 FEBRUARIE 2010, 09:38
2,153
0
Lexus RX350 – 100% calitate japoneza
De Compania Continent
0
Clientii automobilelor de lux inca isi mai pun intrebari despre locatia asamblarii automobilelor pe care le conduc, pana la urma un automobil nu doar trebuie sa sublinieze statutul proprietarului sau, sa fie confortabil si manevrabil, dar trebuie sa raspunda si celor mai inalte standarte de calitate. Multi producatori isi amplaseaza uzinele in tari unde este observata o putere mare de cumparare, unde statul este pregatit sa ofere facilitati investitorilor, in timp ce costurile pentru logistica nu sunt atat de mari. Lexus nu merge la compromis: toate modelele disponibile in Republica Moldova de catre compania “Continent” sunt asamblate in Japonia si adaptate la conditiile de exploatare din Moldova.



Uzina Toyota Miyata asambleaza in exclusivitate modelul dedicat pietei europene Lexus RX350. Anume in aceasta fabrica in anul 1998 a fost asamblat primul RX – simbioza perfecta dintre puterea unui crossover si a unui sedan din clasa premium.

RX350 de noua generatie, prezentat oficial in Republica Moldova in anul 2009 de compania “Continent”, stabileste noi standarte de calitate si de satisfacere a cerintelor clientilor. Design-ul NG (New Generation) a fost creat cu ajutorul noului stil L-Finess, ce inseamna “avansat” si “subtil”. Ca exemplu al design-ului japonez modern, automobilul reprezinta intruchiparea rafinamentului si a simplitatii de exprimare. Exactitatea cu care au fost asamblate componentele, reprezinta calitatea de productie a modelelor Lexus. Inima lui RX350 este propulsorul pe benzina cu 6 cilindri de 3.5 litri, ce are talentul de a functiona in liniste, dar foarte increzut in sine. Automobilul ofera o aderenta considerabila cu suprafata de drum si un control total asupra automobilului.



RX350 reprezinta un exemplu de calitate si lux, iar pentru a va convinge in asta, puteti efectua un test-drive la importatorul oficial Lexus in Republica Moldova, compania “Continent”, situata pe viaductul “Centru-Botanica”.

Amintim ca la importatorul oficial Lexus, compania „Continent” sunt valabile ”Conditiile Avantajoase de Procurare a Automobilelor Lexus”. Doar pentru Dvs, oferim cele mai bune conditii de deservire, asigurare si preturi individuale pentru toata gama Lexus, oficial disponibila in showroom-ul „Continent”. Partenerul programului – compania de asigurari „Euroasig Grup”.

Importator oficial Lexus in Republica Moldova:
"Continent" SRL
Lexus Continent: str. Arborilor, 17/1, Chisinau,
Viaduct "Centru-Botanica", Showroom Toyota
Telefon: 791-477, 791-466, 791-455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!