Prima pagină  »  Ştiri  »  Numarul statiilor BEMOL creste pana la 38
19 FEBRUARIE 2010, 15:14
1,870
0
Numarul statiilor BEMOL creste pana la 38
De Bemol
0
La inceputul lunii februarie, la 50 km distanta de capitala, compania BEMOL a deschis cea de-a 38a statie de alimentare cu combustibil din cadrul retelei sale. Noua statie este amplasata pe drumul national Chisinau-Sculeni, in centrul oraselului Calarasi, in apropiere de statia de autobuze (str. Alexandru cel Bun 179 A).

In cadrul statiei sunt oferite 3 tipuri de produse petroliere: EURO Super (RON 98), EURO Premium (RON 95) si EURO 5 Diesel. Aceste produse corespund celor mai recente standarde Europene si sunt importate de la una dintre cele mai moderne rafinarii, amplasata in Grecia.

Noua statie ofera clientilor sai posibilitatea de a deveni detinatori ai cartelelor BEMOL, in baza carora clientii nostri pot beneficia de un sistem de reduceri de pret in baza de volum, oferit de compania BEMOL. Aceste cartele reprezinta o modalitate comoda si sigura de efectuare a platilor, precum si un instrument eficient pentru monitorizarea si gestionarea cheltuielilor legate de combustibil.

Pana in prezent, societatea BEMOL Retail a efectuat investitii in suma de peste 22 milioane de dolari SUA in Moldova. Actualmente, compania BEMOL gestioneaza 38 staţii de alimentare cu combustibil , 9 centre de spalatorie auto si 17 Magazine BEMOL.
In total au fost create peste 700 de locuri de munca in cadrul retelei de statii cu produse petroliere BEMOL.
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
Ştiri după categorii
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!